Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, June 21, 2010

SPP DH41

Alhamdulillah settle..korang doa la aku dapat ek?
Doanye camni

"Ya Allah, izinkanlah nadiah bt azharuddin berjaya ditawarkan dh41 jika itu yang terbaik untuk dirinya"

amin..


heheh mekaseh :D

Antara soalan yang aku kene tadi :

1. Apa tugas sekarang?
2. Kenapa kerja bukan didalam bidang multimedia?
3. Kenapa nak jwtn dh41?
4. Ade pengalaman mengajar?
5. Apa perasaan bila mengajar?
6. Apa masalah student masa di universiti sampai tak boleh grad?
7. Apa cadangan anda untuk memperbetulkan keadaan bg masalah tersebut?
8. Apa jenis teknologi yang anda pernah guna sewaktu di Uni? (soalan ni aku x paham..so aku blur haha)
9. Maksud saya software apa yang anda gunakan masa di uni? (oh..baru aku paham..adobe n micromedia la yang utama)
10. Apa kegunaan flash (yg ni aku jwb dlm english..sbb soklan dlm english)

Overall sebenarnya soalan yang aku kena x susah..tapi frankly, bahasa aku berterabur dan aku terpaksa combinekan english n bahasa malaysia. Plus, part flash tu aku agak unsure sbb dah lama gila x main.

Tapi yang penting kita kene usaha!
Bersyukur gak dpt intbiu ni, sbb aku kat stage yg agak on the edge dlm kehidupan aku..
At least ade jugak la sumting yg bagi aku rase good abt myself, sikit pun jadilah utk masa2 mcm ni :)

Jadi kawan2..tlg doakan aku ye?? Tq!!

6 comments:

nurulmajdi said...

ameen. interview jadi tenaga pengajar kah?

Anonymous said...

dh check result interview lum? result dh kuar.. gud luck.. :D

Nadiah Azharuddin said...

oh..dah gagal..sedih..cik/encik anon lulus?

syera said...

salam, selalu brape lama br tau result ye..? kalo jd DH41 ni keje kat mana nanti? kalo kt further study ade harapan die sponsor ke?

Anonymous said...

salam. sy pun nx tny soalan mcm syera. sy bru d intervw 28/10. berapa lama nx tnggu result nye ye? mcm awk tunggu brape lama? thanks.

Anonymous said...

hahah..sile jgn tanye org yg gagal okeh..amat depressing :p