Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, October 27, 2010

Gaya Si Comel Berbaju Raya


Muhammad Adam bin Muhamad Elyas
DOB: 14 April 2009
Age: 1yr 6mnths


Tadi masuk blog babyibu sbb terpanggil nak join contest nih hehe..
Banyak gak gamba dak tecit ni pakai baju raya..tapi aku plg febret gambar kat atas tuh..

Hehe..Adam sangat behave masa gamba ni di capture oleh abinye :D Good Luck ye Adam, Ummi lebiu!!

Time ni first raya kat rumah maktam di shah alam..biaselah Adam, bukan senang nak amik gamba dia time2 lasak..ini pun songkok ngan sampin dah bukak abis, sebbaikla baju raya masih bertahan! kui kui...

FYI, antara penaja dan penganjur2 contest ni adalah:

Babyibu
Azzamoro
Jom la jom kite join ramai2!..contest ends 31st Oct 2010.

3 comments:

beba said...

ramai btol sponsor contest ni...

Nadiah Azharuddin said...
This comment has been removed by the author.
Nadiah Azharuddin said...

ha tu la..menarik ek