Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, February 15, 2008

peti ais dah elok

peti ais dah elok!! yey!!

baba kate phone line pun dah elok cume tunggu internet je ni..tapi amik masa 2-3-4 minggu gak la kot
tak kisah laa

dari tadi kat cc chatting ngan pa'ah, haja, adik ngan mak aku.mak aku dah pandai chatting ym dah hahah
Aiman sungguh bangge bgtau sume org yg die dah kene start gi ko-ku setiap hari rabu.
to him, its important hehe.
die skang main bola, lompat jauh ngan main fooseball kat skolah..seronotnyee

yg si Anisah pulak dapat disc slip, kene buat physiotherapi 5 kali.
mungkin sbb angkat brg berat kot, tulang die kat pinggang displaced.
mak aku pesan jgn angkat brg berat2, bahaya, takut kene disc slip pulak.

psl aku pulak..tgh syok blaja cakap arab ammi ngan yeh, yeh plak nak ajar lagi cakap urdu lah mcm2 lah..aih..arab fushah pun payah, nak cakap ammi yek?

ingat dulu mase dekat2 nak spm..sebbaik tim buat crash course bahasa arab kt taman tasik shah alam..pastu dapat plak blaja ngan budak2 lain..shy, angah,pa'ah pun ade kot?
kalau la x study time tu..abis bahasa arab aku..sebbaik pas time spm :D

tapi 0k la kan ade basic..nanti lepas2 ni nak try cakap ngan makcik2 kat pasar beli sayur
:P paham ke tak makcik2 tu aku cakap tah..harap2 pronounciation aku betul hahah

kibod kompiter ni leceh la..penat aku menaip
nanti lain hari aku apdet lagi aaa..hopefully bleh letak gambo aku men boling haritu
gile ade 3 lane je pastu kosong, xde org langsung dtg main boling
maka bergembiralah kami :P

akhir kate.. selamat mengundi

p/s aku rindu kawan2 aku kat mesia, siap mimpi2

5 comments:

poonz said...

arab aku dpt 6 tuuu mase spm..
kita kan biasanya 'juara' kalo test arab kt kelas tu..
siap kena masuk klinik bahasa arab lagi pah skolah..
ekeekekeke...

hebat aa ko pahni..

moga time ko mintak beli sayur kobis, makcik tu tak kasik carrot plak..
hehe..

shai said...

uuuh, kenapa aku takde memori of this crash course session? adekah aku dah kehilangan sebahagian dari memoriku? uhuhu...~

Lina said...

nad.. kau pun ada masa blaja arab kat tasik tuh.. tetiba ada terhujan sekejap.. ingat x? huhuhu

Lina said...

aku sebenarnya nak ckp aku pun terlibat dl kelas tusyen tim.. tp arab aku takat lepas je lah.. aku terer sket dr poonz.. aku dapat 5.. pasni mesti bahasa arab ko tahap berabuk nih..

nad said...

wakakaka tadi dlm bas ade pakcik tu suh aku riba anak die. berat tapi baik gile budak tu..tapi aku xtau cane nak cakap kat bapak die yg budak tu baik..sengeeh je la aku..bila la nk pandai hhaha..pa'ah, aku rindu ustazah ann pulak..lina, aku ingat!!! hehehehe