Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Saturday, February 23, 2008

new babies

Minggu lepas yeh kuar jalan2 ngan kawan2..die kate nak gi tgk bola kat umah shidin ramai2. Aku orait je..dok umah tgk citer Korea..layann..

Dalam pukul 12 malam die balik muke sedih je, pastu kalut2 nak kuar balik..katenye barang member dlm plastik bag tertinggal dlm tramco (pengangkutan awam berupe sebuah van). Aku offer diri nak ikut tapi yeh kate Azril ngan Hadi tgh try cari balik tramco yg dewang naik tadi.

Takpela..tapi kompius..nape barang kawan die yg ilang, die sedih lebih2 kan? rupenye last2 die kate sorry, sebab sebenanye die belikan teddybear utk aku mase on the way balik ke rumah..pastu die tertinggal bear tu dalam tramco. Tramco tu pulak laju gile tatau gi mane plak.

Sweet tak encik hubby aku tuh? haha cam terharu gile..tp nak wat camne, takde rezeki aku la tu..Sian die, penat2 beli..
Tapi esoknye pulak..kitorang both happy sangat2..sebabnye?

Dapat babies!!! Sume skali ade 6!

Jgn risau..bukan baby betul..yg sebenarnye, yeh belikan 6 ekor ikan kecit2 utk aku bela hehe
4 kale oren, 1 putih, 1 itam. Tp tatau apetah jenis ikan tu..mcm ikan bilis ekor panjang pun ade gak

Nanti next entry aku taruk gamba ikan2 aku tu ye!!
hehe nak balik dah ni, dah masuk maghrib..

to be continued
muahmuah

4 comments:

Us.. said...

hem...terkejut tengok tajuk blog...anyway...jangan termakan pulak ikan tu nad..habaq dekat yeh kakopin kata jangan tinggal nad sorang-sorang...sian dia.nanti kalau dia nak pi keluaq...buat2 nagis aja..hee..tu taktik kak opin la..nangis betui-betui pun tak pa..tapi..bukan nak nangis sangat..saja-saja. Anyway..bulan madu habis-habisan. nanti dah start ada baby, dah balik malaysia.dah tak ada rest lagi dah.take care!

shai said...

uh? ikan guppy lion koooot... ekor die kembang tak?
aku antar email kat ko, ko check email tak?>

Cik AnGaH said...

nad..
winduss kat ko!
lama nya ko x apdet! x tau sgt citer sensasi ko kat sane! huu..
bile nak psg tenet kat umah ko?
huhu...
ko sehat ke?
weih..leh x anta msg kat hp ko kat sane? (sengal ke soklan aku nih?) ;p
tapi, aku tadak no hp hang laa...
k...taking caring babe! =)

Lina said...

so, bila nak dapat real baby nih nad? mesti cute2 je muka ko nanti if pregnant kn?

ur hubby really sweet.. untung n bertuah sungguh ko dapat en. hubby yg cenggitu..