Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Saturday, August 16, 2008

Syok syok kat cc di pagi hari

Okeh, kalini nak tunjuk pictures in random aje lah..
Just enjoy the pics okeh bebeh..(aku tau korang rindu nak tengok gamba2 mesir dan aku kan kan?)
wahaha



Sonok menatang ni dapat naik lori :P


Saje nak show off tulisan jawi..pasal takde kat mesia :D keji ke?




Al-Azhar park. Cun kan?




Al-Azhar park jugak. Kat sini syok lepak petang lepas asar sampai lepas maghrib. Elok je azan maghrib selesai, boleh nampak family2 Arab solat jemaah. Sesuatu yg tak nampak gak kat mesia kan? Part ni bila tengok rasa la insaf sket :D




Arab dok lepak kat pyramid..sambil tunggu customer. Jangan layan...nanti kang dia paksa beli. Harga yg dia letak pun selalunye 10x ganda dari harga asal. Alasan? Sebab jual kat pyramid :D




Anak2 uncle Imtiaz main air kat Azhar Park



Anak2, Isteri dan Kakak Uncle Imtiaz bergambar di Pyramid

Kitorang (aku ngan yeh yg tengah belakon jadi koboi) kat kincir air yg dah tua gila..setengah org kata kalau dengar betul2 bunyi kincir air ni sama mcm suara azan. Aku no komen..mungkin kot..hehe..


Kitorang lagik..jangan jeles eyh hehe :P

"Apsal asek muka kitorang je ek? eleh dah blog aku..sukati la.." kata sape tah..

Akhir kata..peace!! :D

5 comments:

ummi said...

Nad, cute la..
ambik gambaq banyak2..nati dah beranak pinak susah dah nak jalan2.

shai said...

nad, adekah kau dah kembali ke umur 17tahun..? tudung biru itu sangat cute!!!
kenapalah UIA dulu takde sungai cantik macam kat sana? sini sungai kaler teh tarik mamak 2 hari lepas...

cik angah said...

NAD..
jalan banyak2..pastu tangkap gambo byk2 eh...
huuuu...bestnye!!!
ye, btol kate shai...
seperti tudung skolah aku dulu2 la..
hehehehe...

mieza said...

bestnye dpt tgk piramid..

nad said...

kak opin: okehhhh sure punyaa hehehe

shai: oh..hope not..i hate me at that age :P tapi tudung biru tu sekiut aku masa umur 17 kan kan? :P hehehe

angah: aa..sebbaik aku x pakai tudung kale tu masa skolah dulu heheh

mieza: bestt! meh la hanimun sinii