Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, November 18, 2008

" A Letter from Nadiah YTS "

Oleh kerana Nadiah tak dapat meng-ekses internet dari Rumah Perlis, maka dia mewakilkan saya sebagai suaminya utk meng-updated kan blognye. Katenye (Puan Nadiah) :
  1. Assalamualaikum!
  2. Sori tak dapat updated blog! cuti-cuti baby kejab!
  3. Kami akan pulang ke tanah air pada 29hb November 2008. Nanti kite jumpe kat sana!
  4. Baby kami dah 15 weeks and sangat sihat alhamdulillah. Hari tu kiteorg scan, nampak dia siap mengeliat lagi!
Itu aje pesanan dari-nye Puan Nadiah. Dia dah tak sabar nak makan seafood kat Malaysia.
Jumpa di Malaysia!

10 comments:

ciPuding_7 said...

order tudung cantik 1..
kurang manes..
hehehe..

dan.. err.. kepsi..
\(^_^)/

Azie Nazri said...

hehehehe comell.

welcome back k.nad and family! :)

shai said...

aku rindu kamu!!!!!!!!

Adie said...

ooooo patotla....aku punyela pelik apsal la minah nie x update2.....alhamdulillah sehat...take care ok?

Hasben said...

Cipuding : Siap! er..kepsi sile tunggu bulan depan ye. :D

Azie : tengkiyu-tengkiyu-tengkiyu!

Shai : aku rindu satey!

adie : dia nak update tapi tak dapat update. hujung bulan nanti kami balik insya-Allah! :D

(cik nadiah, sile komen pulak ye):D

nad said...

hehehe tq abg update kan :P

to all- ni aku mencuri access wireless sape punye tah, bleh la online kejapp :D

cik angah said...

nad,
nak kismis ngn jubah satu!
huhuu..
tapi, nak free mcm free wireless ye..
;p

Ekin Ibrahim said...

wahhh mengeliatt yee.. hehehe
cutee!!

Twiggy said...

oh oh sudah kerinduan membaca updet cek nad ini :D

RozIlah Kamarudin ImOlie said...

Nad, sampai KL contact kak olie ya..