Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, December 02, 2008

We're back



28/11 @ 11 pm- Friends sent us both of to the airport

29/11 @ 0430 am- Byebye Egypt

29/11 @ 10.40 pm- Landed at KLIA

30/11 @ 0100 am- Eat Satay Kajang with both our family

30/11 @ 0300 am- sleep

30/11 @ 0830 am- Bfast Nasi Kerabu


**etc etc**

So..yupp I'm back :D


Tapi badan still rasa letih2, and asyik nak tidur aje.

Nak call org pun rase malas..tapi nak call.

Stakat ni baru jumpe Hawa sebab die dtg rumah smlm.
And baru call Shy ngan Mun..Tim blom lagi..esok kot insyallah.


Aku dah kena stop eating too much, ayah aku dah warn takut susah nak give birth kalau gemok sangat.

Aku still xleh makan nasi.

Aku rase nak gi try check up kat Putrajaya Hospital..tapi tatau cemane.

Sape penah buat maternity check-up kat situ tlg ek btau aku..thank u!!


Skang ni tengah teman abang buat resume, esok dah nak try apply kerja or ape2 yg patut.

Tadi satu hari kitorang tido, sebab letih naik flight 11jam.

Letih tapi lom ngantok.

Camne la budak kecik dlm perot aku ni ek?
Doa2 kan die sehat ye kawan. Dak kecik..umi and abi luves u! muax! :D

7 comments:

Adie said...

wahhhhhhh! dah balik! rehat2 eh... jgn penat sgt.... x elok.....

nurulmajdi said...

yada yada... sudah di tanah air ropanya... jaga diri elok2 deh...

ummi said...

Nad, selamat pulang dan selamat berhari raya di malaysia! take care!

Dulu kak opin pregnant kat sabeere berat naiksepanjang mengandung 16 kilo,. alhamdulillah turun semua balik ke asal 48kg lepas pantang. Tapi la ni..emmmm..lebih berat dari mengandungkan sabeera 9 bulan!

Cik AnGaH said...

salam nad,
selamat kembali ke mesia!
selamat menyambut hari raya di sini...
nad,mari beramai2 menghadiri wedding shima di kapar pd 14 dec ini..
leh jumpe ko..

Twiggy said...

welkam bek nad!

RieNa.YuMi said...

yeay...welcome back beb...

nad said...

Adi: hihi orait!!!

KakGd: Okeh!!

KakOpin: hehe..hopefully berat nad pun turun balik la pas ni..

Angah: aku tatau pun la katne kenduri die..kem salam shima ek

Raje: TQ!!

Mas: Yey! TQ!!