Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, January 12, 2009

Gender: Unknown

Harituh aku gi Lita Alis sebabnye takbleh scan masa check-up kat klinik kesihatan. Tapi takpe je..kene gak pergi untuk mendapatkan Obimin cap free :P

Best gak klinik tuh, doktenye pun lembut aje. Puas hati sangat. Cuma itu la..dokte tak nampak lagi gender die. Masa dlm bilik dokte tu, dokte kate dtg balik next month..sbb selalu kalau dah 23weeks ni x nampak lagi, mungkin girl..tapi chances are 50-50 jugek la.

Tup2 kua dr bilik dokte, yeh kate die nampak budak tu punye tutttt..tapi die x berani ckp kat dokte sbb takut salah hehe..so takpe, we'll wait next month and will announce the results later lah k?

Masa scan baby tu rasa sangat2 seronok tengok die sgt buas dlm tu..kejap menonggeng kejap baring, kejap2 tangan die mcm melambai2 plak..macam2 posisi hehe syok!! :D

Praying for the best of health untuk this li'l bubble :P

Hmm..pasal bisnes plak..uh biasela, macam2 kitorang dah rase walaupun baru sebulan beroperasi. Tapi takpe, nak cari makan punye pasal for this li'l bubble, umi and abi will go thru everything for u k sayang?

U know, sum ppl tak suke tudung ekin, and tak suke tengok org pakai tudung ekin..and they will tell it straight to your face when they know ur selling these kind of tudung.
Mule2 I admit lah kan..I kinda take it personal lah..tapi lama2 I learn to appreciate other ppls' oppinion lah (although it hurts :P)..itulah yg kite belajar kalau nak buat bisnes kan? sabar dan sabar dan sabar..

Takpe je sum ppl x suke tudung ekin, or the tudung that I'm selling..sebab I know that some other ppl love this kind of tudung, and also for the quality of tudung I sell. Tudung macam ni xyah gosok, sarung aje..tapi tu lah sum ppl x suke awning keras2, and dah biasa pakai tudung bawal and the likes..takpe je..

Ala..macam, aku x suke makan salmon lah ..tapi aku suke makan satay. Stengah org suke salmon tapi x brape suke satay..well that's how all of us are..we are all different.
Kan boring kalau sume org suke bende yg sama? hehe

But I'm praying hard for Allah to grant me a li'l bit more patience..coz I love my li'l bubs! ;)

7 comments:

cik angah said...

salam nad,
nad...apakah no hp kamu?
boleh laa dikontek2 nnti..
nad, ismah punye wedding on dis sunday (18th)..
sile dtg ye..(aku diwakilkan)
di tmn sri andalas..
rasenya dia dah announce kat fs & facebook kot...

nad said...

ok, nanti aku diskas ngan yeh ek.
ape alamat die ngah?

ummi said...

Nad, tak pa, Pengalaman mematangkan kita dan menjadikan kita kuat! Dan bila tengah pregnant, sure baby pun akan terasa dan menjadi lebih kuat dan tabah. It's good to experince this and be patient and baby will have the same quality!

Malaysia ada berjuta orang. kalau 10 tak nak pun tak pa. Kalau seribu tak nak pun tak pa..masih ramaiii lagi yang nak.

Kak opin sebenarnya ada banayk benda yang nak di bawa ke sini such as kaften. Tapi nanti bila dah kurang sejuk sikit la baru boleh nak buat plan dan pikir. La ni otak beku sungguh!

Anyway, take care. YEh punya interview macamana?

mieza said...

eh sal tudung ekin tu referring to my blog ke? huhu i'm not against tudung ekin ye, i find myself kiut wearing it as well *puji diri sendiri* haha have been browsing ur nellyshop gak tp tu ar takleh touch and feel and my mum prefer non frilly ekin tp takpe nanti i fwd ur url to my makciks eh :) mana nak tau dorang kenan hehe

nad said...

eh alamak..hehe..bukan sorang je la yg x suke tudung ekin..this entry does not refer to anyone in particular..chill :D

nad said...

Kak opin, thanks!! :D
tula hopefully pun baby ni sabar mcm abinye hehehe..(dalam womb pun dah belajar bisnes tau :P)

kak opin, yeh mintak tlg doakan die..die kate intebiu tu best hehe..mane taknye, kuar je bilik interview senyummm aje memanjang.

Insyallah la tu kan? :D

Anonymous said...

I founded your post on other lang

פסיכומטרי
קורס פסיכומטרי
לימודי פסיכומטרי