Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, January 22, 2009

Away for a week

Kitorang nak balik perlis ni..doakan kitorang selamat pergi dan kembali yee..cewah! :D

Baru lepas jenguk2 facebook ngan friendster..nak tgk update kawan2 kat situ je skang nieh.
Tapi apsal tah..saat2 org lain sibuk ngan fb, aku still prefer lg layan friendster. So kalau aku layan fb pun for sure gune yeh punye id, sbb die sentiasa online fb :P

(oh btw shy, baik ko delete gamba ituuuu..klu x aku xmo bagi gamba kenduri ismah hehe)

hmm..dah kene start pk ke pasal barang2 baby ek? Aku satu pun x beli lagi..tapi baru masuk 25weeks pun, awal lagi kot? Cumenye kitorang baru survey baby cot dgn baby stroller..setiap kali gi mane2 yeh mesti nak ajak gi tempat baby utk survey2, tapi 2 bende tu aje yg kitorang tengok..apetah.. hehe

ape ek yg sepatutnye dah settle by the 25th week??
help!





best pulak tengok yeh basuh kereta.. kitorang balik perlis ni naik kelisa je..abah suruh naik honda city tuh, tapi biasela..kereta org bujang guna (adik lelaki aku)..mestila bau pun mcm harum semerbak kan..
huhu mcm x sanggup je nak duduk dlm kereta tu lame2..
5 minit pun dah rase mcm nak tervomit, apetah lagi the whole perjalanan to Perlis kan? wek


Otw to perlis nanti we'll insyallah stop by rumah Safiyyah kat Perak..nak tengok maisarah ngan suhail hehe :D


oklah yeh dah siap basuh kereta..nak loading barang masuk kereta and off we go..bbye all


p/s sape2 nak beli tudung/baju budak just sms me k ..will post frm wherever we are

**gambar diatas tiada kene mengena dgn post..saje nak tunjuk gambar 2 org mak buyung :P
yg gomok tu aku, yg kurus tapi perut die besar tu emi (kawan skolah menengah dulu).
Emi ni baru 5 bulan pegnen..aku dah 6 bulan tapi..mane perut?? isi je banyak hihi


6 comments:

shai said...

ye ye aku dah delete. Mane? mane gamba2 yg ko janjikan???????? huh. (=P)

Lina said...

cute jek if jadi mak buyung ek? kikiki! mcm xcaye jek.. sbb kat sekolah dulu semua pun ligat2 bukan main lg..

ciPuding_7 said...

dulu 2-2 kecik komet.. skrg 2-2 dah beso.. hehehe..

(cam tak caye plak aku nengok amy pregnant tu.. hahaha..)

mieza said...

kecik kiut miut je sume heheh

Azie Nazri said...

ohhhh baru tau camna kak nad bleh jumpa opah heheheh.

dah balik perlis?
singgahla penang plak :)

25weeks dah ey?
how time flies.
may everything goes perfectly.

amiin.

isma said...

ini di rumah gue nihh!! pose ibu2 ngandung ekk.. smoga bjangkit ngan aku heheh