Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, August 19, 2009

Adam dah meniarap :D

Sejak Isnin aku sakit tekak, semalam pekak sebelah telinga,.opismet kate nak demam la tu.
Malam tadi aku gi klinik sebab mmg badan dah rase seram sejuk, tekak pun makin sakit. Tujuan gi klinik tuh nak amik ubat, baik makan ubat siap2. Sejak2 ade baby nih aku risau kalau demam, risau kot tejangkit kat baby kan? Cian die kalau demam kan..

aku: dokte, saye sakit tekak..rase mcm nak demam
dokte: okeh..ade batuk/selsema?

aku geleng je
dokte cek suhu badan

dokte: oh..ni demam nih

dokte suluh lampu suluh die kat anak tekak aku

dokte: tekak pun merah

aku dah x sedap badan sgt2 dah time tu
lalu..

aku: dokte, agak2 kalau saye nak mintak mc esok dokte nak bagi tak?
dokte: okeh!

hehe..maka satu harini aku tido je la kat rumah
dapat la aku tengok adam meniarap dan angkat kepala sampai lenguh.

first time nih die meniarap..tapi nak amik gamba tokleh sbb abi gi bawak plak kamera die tuh gi opis..

alkisah..


3 comments:

newlifenewbeginning said...

demam nad jangkit kat kite la tu huhu tp xmintak mc..malas

nad said...

oh sori ..br cek komen..huu..dah baik lom tu?

Twiggy said...

dah meniarap!! they grow up so faaasstt :D get well soon nad!