Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, December 28, 2009

Hadiah 2nd Anniversary



Dah lama nak cerita, tapi x sempat jek..

ok, 15/12 harituh 2nd wedding anniversary aku ngan encit yeh. Mmg tahun ni bajet kurang..dgn tadika, dgn pindah rumah, adam ..mcm2 lagila..so decide nak gi dinner je malam tu, xyah la hadiah tahun ni.

So malam tu gi makan kat tepi tasik shah alam..syok jugelah kan :D tapi x dpt bawak adam sbbnye lepas kije aku terus gi tadika uruskan ape yg boleh, yeh pulak dr opis terus jumpe aku kat tadika je..

Aku dah lupe kitorang makan ape haritu sebabnye x tangkap gamba..
anyway dlm kete lepas makan tu aku mule bising la sebab lupe tangkap gamba makanan ..tetibe encit yeh kuarkan satu surprise..

i dapat hadiah..cantiklak tu siap ngan riben hehe..
bukak2 hadiah tu...mmg terus terkesima sebab x penah mimpi ah org nak bg hadiah cenggitu..
mcm nak nangis pun ade (drama queen x aku? haha)

aku dapat........................


Mmg best..rupenye die beli kat Jepun ..tp sorok2 sampai aku pun xtau kewujudan camera tuh hehe

Aku bagi ape???
haha malam tu bmmg aku x prepare hadiah pun..teruk betul bini encit yeh ni..
so esok tu aku terus gi cari hadiah ..teringat dia ade mention nak beli perfume baru..

Tapi itulah..dah kate bajet rendah aku dpt bagi perfume jela kan..sian encit yeh..

hehe.. tapi aku suka la bau dia ni berbanding perfume2 baru yg botol cantik2 tu..
ke sebenanye aku dah pening?? 2 jam wei nak decide beli perfume..semua jenis aku sniff..hahah

hmm harini adam demam, tadika plak xde org nak jaga..
aku nak gi tadika ke nak jaga adam ni?

aku pening..
tapi aku rase aku jaga adam kat rumah kot..klu bwk adam gi tadika mesti dia x cukup tido kan..
hmm

8 comments:

anN said...

hye! plz vote me kat

http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

no.3 ANNURAIN tq!

Azie Nazri said...

Happy 2nd Anniversary Kak Nad and Abang Yeh! Moga bahagia hingga ke akhir hayat.


Besnya dapat surprise! Waterproof plak tu! Bleh tangkap gamba adam waktu mandi hehehe.

Oh tapi kena tunggu Adam sihat dulu la kan. Moga Adam cepat sembuh. Amin.

anak en lee said...

nad,
happy 2nd anniversary ya!
moga bahagia ke akhir hayat..

nad,
ko nye tadika tu tetiap ari kah bukak? aku teringin je nak gi sana2 wat lawatan smbil belajar (cehhh..ade ke nak wat rombongan mcm skolah!)
kalu aku gi sana, sape ade? kang pegi2, terlongo2 plak..huhu..
tutup kol baper nad?

** aku masih berminat nak wat part time jadik cleaner nih! hehe.. ;p

anak en lee said...

nad,
happy 2nd anniversary ya!
moga bahagia ke akhir hayat..

nad,
ko nye tadika tu tetiap ari kah bukak? aku teringin je nak gi sana2 wat lawatan smbil belajar (cehhh..ade ke nak wat rombongan mcm skolah!)
kalu aku gi sana, sape ade? kang pegi2, terlongo2 plak..huhu..
tutup kol baper nad?

** aku masih berminat nak wat part time jadik cleaner nih! hehe.. ;p

newlifenewbeginning said...

happy 2nd anniversary to the both of u!

hehe..dia mmg suka olympus ek..laie satu camera korang pun pen olympus kan

ciPuding_7 said...

hepi 2nd anniversary nad n tokyeh..
:)

p/s: tokyeh, bg laksa sepinggan..

Cikpid said...

happy anniversary...

semoga bahagia hingga akhir hayat and di murahkan rezeki :)

nurul ayuni said...

happy anniversary to nad and husband.Semoga kebahagiaan kekal menjadi milik anda berdua. =P