Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, April 11, 2011

Blog Makeover!!


Comei tak blogheader ku itu????
Thanks to Rose, aku dah ade blogheader sebijik cemana aku suka! Yahoooooooooo!
Plus, it complements the color of my blog..sangat hepi ok..
Rasa mcm nak lompat2 mcm monkey haha :D

Dah dpt je blogheader ni, aku terus masukkan dan makeover blog nih..comelkan?? hahahaha

Communication dgn Rose ni pun sgt smooth..dia hebat tapi sgt humble orgnye..baguihh dok ada..
Korang berkawan la dgn dia kalau nak mintak dia buat blogheader..tapi aku tatau la dia nak bagi free lagi ka dak..tapi tengokla design dia..sgt simple dan comel kaaaan??

Thank u dear Rose..I heart u! muaxxx!! :D

4 comments:

dona::rose said...

Thank you darl, for the entry :)
I'm so glad you like it :D
Toksah melompat, nanti penat :p

dona::rose said...

oh yer Nad, kalau one day u nak tukar header lain, habaq k. so that saya tak lah sedih suddenly tengok dia xder kat sini dah. hehe.
anyway, it's nice dealing with you.

nad said...

rose..i love this so much that i dont think that i'll ever change it :) but if someday i do..i'll let u know..mekaseh darl!!

dona::rose said...

that's so nice of you.
Btw, I just featured your blog this morning