Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Sunday, May 08, 2011

Harini Mother's Day

Harini mother's day..kitorang celebrate kat Zoo Negara.
Bawak adam ngan nah (adik yeh).

Boleh la..tapi sori yek, zoo singapore lagi syok n lagi bersih..ye, sedikit kecewa la kan..hmm
Gambar x upload lagi..nanti la aku tunjuk gamba Adam excited dpt tengok monkey, giraffe ngan elephant. Selalunye tgk discovery channel jek la kan :p

Niat dihati nak buat strawberry chocolate pie utk my mother in law yg ada kat rumah..tapi encik yeh tammo kuar plak..hmm..

Tengokla mlm ni cemana..

Pastu tgk2 akaun, bajet sana, bajet sini..nampaknye xleh la nak beli iphone dlm masa terdekat..speshly bile dah kena bayar bibik baru ni huuu..bln depan plak kena bayar insurance ngan road tax keta..

Keta kelisa plak cermin depan dah retak menunggu belah, blakang keta kena hit n run dgn jiran2 kat p8..Keta viva plak kena hit n run dgn jiran p8 gak, bumper depan plak jatuh..

Agak2 berapa nak kena bayar??

so sesape yg baca blog aku ni nak buat derma kilat ke, nak hadiahkan iphone ke, blackberry ke kan..sangatlah dialu2kan..

wakakakakakaka..

jangan risau, ini post bengong :P

1 comment:

mamaqari said...

nad asal kt p8 tu? x cukup space ke pe smpi keta kena langgar tu?