Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, January 04, 2012

ok cita2..

Hehehehe..yeah right! :P

Yg ni azam 2011 ,mari check:


1. Nak jadi Isteri, Ummi dan anak yg solehah - erm?? camne nak ukur?
2. Nak didik Adam n Adik jadi anak2 yg soleh, yang pandai, yang mendengar kata, yang bagi sejuk ati sume org, yg bg sejuk mata memandang..ahhaha byk kan? - pun belum boleh diukur lagi :p
3. Nak beli rumah
4. Nak kije elok2
5. Nak beli kereta besar sikit :P (ye aa..kang nak gi memane susah pulak nak naik Kelisa tuh..dah la baru ni kene hit n run :(..sedih i) - belum mampu
6. Nak jadi seorang yang happy - ok, akan dilanjutkan
7. Nak kena belajar jadi penyabar - sabar sikit la dari dulu, pun kena lanjutkan
8. Nak kurangkan ckp2 yang x elok - ok, kena lanjutkan gak
9. Nak tingkatkan amal ibadah..huhu -juga perlu lanjutkan hehe


Azam tahun 2012 pulak  :

Lanjutan dari tahun lepas

1. Nak jadi Isteri, Ummi dan anak yg solehah
2. Nak didik Adam n Adik jadi anak2 yg soleh, yang pandai, yang mendengar kata, yang bagi sejuk ati sume org, yg bg sejuk mata memandang
3. Nak jadi seorang yang happy
4. Nak kurangkan ckp2 yang x elok
5. Nak tingkatkan amal ibadah

Azam baru yang baru

1. Nak buat aqiqah Erfaan
2. Nak jayakan besday party Erfaan dan Adam - mungkin serentak dgn aqiqah
3. Nak bercuti luar negara - bleh naik flight
4. Nak gi umrah - tau tak mampu utk tahun ni, tapi nak letak gak :p
5. Nak berjaya bayar road tax + insurance plus tak miss lagi service dan rotate/tukar tayar kelisa dan viva, tanpa ada rungutan duit tarak - agak mustahil tapi boleh try

Maksudnye? takde ruang la nak buang duit sepah2 kat shopping komplex..ok nad, insyallah berjaya!!

2 comments:

ida_F said...

selamat berjaya nad

me a name i call myself said...

tq kak ida!! azam akak ape tahun ni?