Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, February 29, 2012

Happy Birthday adik Erfaan :)

Ok this is a wee bit late update hehe..

Happy birthday sayang ummi :)


Muhammad Erfaan bin Muhamad Elyas
 Sorry sayang, tahun ni masa birthday adik haritu, umi takde kat rumah..umi gi induction 5 hari. Umi nak call pun sangat susah waktu tu sbb takde line, nak ade line kena panjat bukit, tu pun putus2 jugak line dia.
The whole time umi xde tu adik demam and asik merengek aje kata org kat rumah, tapi sebbaik ada abi, bibik, tokmi putrajaya and tok umi perlis tolong tengokkan adik ngan abang :)

Bila umi balik rumah, rupanya tokmi kata adik kena measles masa birthday adik..sian sangat..tapi takpe, adik tetap aktif je cam biasa kan?? ehehe

Tapi kan dik, sorry...umi x celebrate betul2 pun birthday adik tahun ni..takpelah..umi try jugak utk wat birthday party adik..maybe gabung ngan abang kut bulan 4 nanti k? Kalau x leh gak, kite buat je la bile2 ek?

Adik jgn marah umi ye..umi saaaayang adik dengan sepenuh hati..sama je mcm umi sayang abang. Umi sayang dua2 org sama tau..kdg2 sian gak kat abang bila umi layan adik lebih..tapi kalau umi layan abang lebih, umi tengok adik relax aje..insyallah adik ok je ye. Jgn jeles2 tau..

Tapikan..umi tengok adik ni mcm lagi besar la dari abang..nanti bila masuk skolah, umi akan mintak abang tlg jaga adik, and adik tlg jaga abang sama ye? Umi harap, masa abang ngan adik masuk skolah nanti, some miracles would happen, and umi can be at home with you kids all day. Umi bleh hantar gi skolah, amik balik skolah, solat sama2, makan sama2..insyallah..sama2 kite doa k?

Papepun umi doakan anak2 umi, jadi anak2 yg soleh, pandai, disenangi kawan2, sihat dan semua yang baik2 lah..sebenanye umi x tahan nak gi toilet ni..nanti bebile free umi tulis lagi utk adik n abang k?

I love u :)

1 comment:

mamaqari said...

happy belated bday adik erfaan=)