Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, November 26, 2009

Pink Lady Contest

OK, harini nak enter contest yang akan memaparkan gambar sendiri..haha selalu masuk contest gambar Adam ye tak? :p

huhu nad poyo..
haha dulik..nak jugak join :D

Contest ni dianjurkan oleh http://ciare.blogspot.com, ni bannernye:

Ha, aku masuk contest ni sebabnye memang aku suke kale pink!
Kale pink yg aku suke ialah kale pink yang lembut sgt..tapi bahaye kale ni sebab org selalu mistake kale ni dengan kale pic.
Aku rase kalau org pempuan pakai kale pink mmg nampak mcm ayu gitu haha..betul, segengster mane pun pempuan tu kalau die pakai pink kompem die akan nampak comel!
Kalau org laki plak tengok jenis pink jugak aa..boleh je pakai pink tapi plis jgn over ok.
Kadang2 aku personally rase kalau org lelaki pakai pink sebenanye nampak lebih macho dan berani sebab bukan sume org lelaki berani pakai kale2 camni kan..tapi tgk jenis laki gak la kan haha.

Hmm...semalam jusco card member sale..geram tengok baju2 baby girl yg kale pink..comellllllllllll!

(uh..adam nak adik girl bole? haha aku merepek..sile abaikan)

oklah..cukup2 la tu membebel, this is my pic:

Me with Adam! Candid by hubby..i like! :p

:D

4 comments:

Azie Nazri said...

pretty in pink! :)

selamat hari raya aidiladha kak nad and family!
:)

Nadiah Azharuddin said...

ahahah thanks azie..

selamat hari raya aidiladha azie n fam too!!
raya katne azie?

ciare (^_^)v said...

hye there. nice photo :) tq sbb join contest. selamat bkenalan ek ;)

Nadiah Azharuddin said...

hi pn ciare hehe..thanks..selamat bekenalan gak..selalu2 la visit ekk :D