Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Sunday, November 01, 2009

I fell in love

The li'l guy wearing Sweater yg Tok Bi bought..at where? France kot...hihi x ingat..
Us getting busy..plus Adam yang terpakse dibuke bajunye sebab panas..

Yesterday Munafsya Sdn Bhd (me, mun, shy minus tim sbb dia kat sabah) plus Yeh and Adam paid the deposit, and signed the agreement. Got the keys..we offcially call it ours (to rent) yesterday. Based on what we saw (the already renovated tadika in Cheras), mun dah measure and draw the spaces for classrooms, office, pantry, nap room and playground.

Adam pun excited sangat2 tengok the tadika we went to yesterday :D.

Yesterday jugak we went searching for a house to be rented.
Oh my..I fall in love with that house in Setia Alam.

Still calculating if we can afford it...lalalala...

Ade tak sesape nak sewakan rumah kat shah alam ke..setia alam ke..bukit raja ke...klang ke..max RM600? pls pls pretty pls..


aku ngan yeh jatuh cinta dgn yg ni

7 comments:

Lina said...

nad,
if ko nak umah area subang airport n kg melayu subang, aku definetely leh tlg.. tp aku x tau whether u ok or not.. ur rm600 budget u can get double storey terrace house.

mieza said...

i dun think my area bleh dpt harga tu..korang nak pindah area cni pasal ape ek...setia alam mmg masih dlm zone murah..coz tu kat area meru dlm zone klang..masuk shah alam pricey sket..

Nadiah Azharuddin said...

lina..thanks..tu la..sg buloh ok gak, tapi bila kira2 mmg x berbaloi sbb minyak mahai..dan akan mahai lg by nxt yr

mieza, nak pindah sana sbb nak bukak tadika..tu la..600 flat ade la..ingat nak up kan sikit bajet 900-1k..wahh..mampukah? kuang kuang kuang
setia alam best..tapi minyak mahaiii...

Lina said...

emmm.. ko mesti nk duduk teres kn? ko nye tadika kat mana eh? manalah tau aku leh tanya geng2 haku.. ko sms aku eh.

nad said...

naknak..tadika kat ss7..ape nombor ko lina..

ctredzuan said...

nad, bape rm modal utk buka tadika ni? rumah rm600 tu kct pikir elok beli plus monthly kalau beli dalam rm800 biasanya rumah rate rm180k ++ , tambah rm200 dpt rmh sendiri, tahniah nad!! giatkan usaha, munafsya pasti maju!

nad said...

kakct, modal die mahai..dlm 100k..rumah kat shah alam ni x dapat rm180k kakct..