Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, June 07, 2011

Adik Ipan dan Abg Adam

Adik Ipan dah pandai gelak2 takde bunyi kalau kite panggil2 nama dia..pastu kalau nak suruh org dukung siap angkat tangan..x cukup tangan, kaki pun dia bantai angkat! ehehe

Abg Adam dah pandai merajuk, dah pandai kecik ati kalau kite layan adik dia lebih sikit..sian dia.
Kalau balik opis tu jangan la tegur adik dulu..kang sampai ke malam mulut dia muncung :p

Abg Adam bukan x suke ada adik, dia sayang adik dia..tapi biasela, jeles tu lebih sket..
So kesimpulannye? Pasni kena ade sikit planning hehe :P

Aku sampai skang dok pam kat opis..tapi stok pulak tinggal sikit..kang bile dah start buat sales kang, tatau ade masa x nak pam 3x satu hari..pensaann~

Ingat nak start la bagi si adik makan bile dia masuk 4 bulan time 15/6 nnti..nak bg makan ape ek? kena cari resepi nih..

Uih..semput jugak ade 2 org anak..cemana la org yg ade 7-8 anak tu kan?? *mintak nyawaa*

2 comments:

ida_F said...

akak pun yang baru 3 anak pun rasa lelah sungguh.. moga Allah bg kekuatan..

Nadiah Azharuddin said...

ha 3 boys lak tuhh! aminn