Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, December 03, 2007

Thank u

first things first

thanks to everyone for their comments and advise on my most recent post :D
shy calls it wedding jitters, she said that its abt 2 weeks early actually heheh

Congratulations to:

1. Aireen
- For being engaged to the guy she loves. Lots of prayers for u ;)

2. Kak Nadia & Abg Helmi - Married last weekend
I knew Kak Nadia was Abg Helmi's adik angkat..but didnt know who he is heh :P
Whatever pun, semoge berbahagie ke anak cucu lah ek

3. Adriana - Getting Married this weekend. Akad nikah this Friday. Dup Dap Dup Dap

4. Anis - For Harris :D bertunang jgn lupe btau, dah kawen jemput la saye :D

This week shall be my final week in Convergys.

DaisypathWedding Ticker
dekat dah tu ngan ladybird lagi satu


Friday will be my last day.
3 more days to go. (minus off 1 day Convenient Leave)

Abg - Nak letak ape dlm panic room? kalau panic kene masuk situ ke?
Mun - U'll definitely haveto be there!! ;D
kak Am - Tak panic sgt dah..dupdapdupdap je hehe
kak Ct - Mekaseh :D

wush

Tengah survey inai, spa n manicure.
Any info for these services in Putrajaya/Cyberjaya/somewhere here with affordable rates pls tell me :D

4 comments:

shai said...

huu nad... kalaula aku lum kerje, tentu aku akan mengoffer diri untuk teman ko gi spa dan membuat benda2 yg sangat heavenly itu... huhu.......
ko ade wedding jitters. aku ade working jitters yg menyebabkan panic attack setiap kali dgr bunyik tepon berdering atau nampak bos kuar dari bilik...

nad said...

hehehehe shy..aku tatau nak wat ape weekend ni..weekend last aku single ni..bagi cadangan plis!!

aku dulu kat hsb rase camtu
bile incoming call masuk aku trus rase nak nangis

haha bengong

marilah hilangkan jitters!

shai said...

yeah... hilangkan kesan kotoran degil!

che poonz said...

aku gak yg steady..
sbb dah nak pindah tempat keje baru..
ngeh.. ngeh..