Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Saturday, May 03, 2008

Congrats!

Berjuta2 tahniah kepada :

1. Fa (senior kat smkaks) sbb dah deliver sorang baby boy!! Fa, sile bagi gamba budak kecil itu yee..

2. Hajar (ex-maersk) sebab pun dah deliver baby boy gak yg bernama Tq. Harith Raiyan pada 30/4, 2.32am baru ni.

3. Wan Suriaty (ex smkaks) sbb dah nak
kawin dgn jejake pilihan iaitu Nabil. Sori aku xleh dtg 1Jun ni..aku balik mesia ujung tahun ni insyaAllah..

4. Hawa Liyana Hashim pun sebab dah nak kawin ngan Shah 31/5 ni.
Sori cik sepupu..aku xleh nak tlg2 ko wat persiapan :(
5. Yursila (ex MMU) yg pon nak kawen gak 4 mei ni.

6. Nurul Ayuni (ex smkaks) sebab nak kawen gak 31 Mei ni..eheh..betul ke tarikh tu?

7. Madia Baizura (ex smkaks) yg nak nak kawen pade 4 mei gak..



Aku xde gamba baby Fa (atau lebih dikenali sbg Kak Fa) lagi..bile dah ade nnti aku post kat sini.
Tapi td bukak friendster Hajar ade pulak die taruk gamba baby die :D sempat ajekk.. so aku pun rembat la masuk blog aku nih..jgn marah tau hajar! :P




Hajar, Baby and Family


Tq. Harith Raiyan
Eee..comelnye..
Dan harini aku rase hepi sebab dah jumpe balik kakyong aka cousin aku yg dah lame x jumpe. Walaupun x dpt tengok face to face, dpt jumpe dlm Friendster pun ok la..yg best tu muke die same je dari kecik..rambut tetap megi hehe :p
haih..rindunye..
Oh..exam Yeh dah confirm 24 ngan 31 Mei ni. Korang tlg la doa jugak ek bagi die bleh jawab dan lulus dengan cemerlang yek!! hehe ..
klu sume ok, insyaallah kitorang bleh nak balik ujung tahun ni..nak gi kenduri kawen member2 yg seterusnye..uu sedapnye nasi minyak ..free plak tu..uuu..(almaklumla..makan nasi minyak kat kenduri sendiri kene kontrol kontrol huhu)
aaa sape nak kawen thn depan ni?? baik ngaku aaa...cepat jemput aku cepat!!
~ngee x saba2 aku ni

2 comments:

Hamizah said...

eee hajar dah beranak ke..huhu dasat, dasat..

kite nak kawin thn depan ni..angkat tgn ni angkat tgn ahahha..

eh kite dah tukar blog baru
http://newlifenewbeginning.wordpress.com

nad said...

yeyy..jemput aku x ni? hehe x malu je :P
okeh..will add ur new url!