Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, November 22, 2007

Songs and their stories

Thanks to my encik yeh, ade jugak playlist kat blog nih :P

nak citer sketlah pasal lagu2 yg ade kat playlist tu ek

1. The Lion King 2 - We are One

Shy ajar nyanyi hehe :P

2. Travis - Flowers in the Window

lagu ni ade roomate punye bf nyanyi banyak lagu, plus main guitar dan compile dalam cd. mase tu rase bf die ni sangat cool .. tapi skang mcm tak je hehe

3. 12 Brown Eyes

lupe la..tapi lagu ni sedap pun

4. I Will Remember You

lagu ni klu x silap, jobaly masukkan dlm cd gambo farewell src 03/04. sangat touching oke..

5. Emilia.Big Big World.mp3

yg ni nadiatul raihan aka ann suke sangat nyanyi mase kat skolah..ke org lain ek? hehe

6. Spice Girls - Viva Forever

lagu ni mmg glemer dulu2 zaman skolah

7. Dolly Parton, Alison Krauss - Just When I Needed You Most

teacher nurul punye last day..kan shy? ingat x? hehe

8. Those Were The Days. Mary Hopkin.mp3

mase form 1, aku kene nyanyi dlm klas (kat smsu)..mak aku ngajo nyanyi lagu ni
pastu abah komplen suare aku tak sedap :P

9.Plain White Ts - Hey there delilah

ingat kat anak2 pak usu..

10. Don't cry Joni

one of shy's fav songs..dulu mase duduk sebelah die banyak mende merepek kitorang buat
hafal lagu lah
translate lagu lah.. habiskan 1 jar peanut butter lah..bagi strange names to pembaris..nyanyi lagu utk nazir hahah

** beberapa harini aku asek mimpi smkaks..ntah apsal..

7 comments:

che poonz said...

nyanyi lagu utk nazir? oh my...

shai said...

oh, ko tak pernah dgr ye lagu utk nazir tu cik poon? meh aku bagi ko lirik dia...
"Setiap kali kau melintasi
berbintat-bintat rasenye hati
terpesona dengan kebintatan berbintat bintat
aku kini berbintat"

Bintu Bintani Bintaaaat
lagu ape ye nad? Iklan Enchaunter eh?

huhu~

nad said...

ye betulll hahah

Muhamad Elyas Harun said...

bintat tu ape?

shai said...

ahahahaha....
Bintat itu adelah perkataan jama' ciptaan nad untuk mufrad 'bintu' (instead of banaat)

nad said...

ahahahah cis shy!! :P

che poonz said...

hahahaha.. hampeh sungguh.. apsal aku tak penah dgr? ape kaitan nazir ngan lagu tu?