Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, April 08, 2009

Laila Mareeya dan Spongebob

Laila Mareeya (sedap kan nama dia?)

Anak Safiyah yang nombor 3 yang amat dinanti2kan kelahirannye oleh seisi keluarga.
Last2 keluar jugak die..hehe.
uuu..nak gi tengok pliss..

-----------------

Spongebob dab Laila Mareeya takde kene mengena sebenarnye. Cume harini terase nak update pasal kedua2 topik ini..harap maklum :D

Aku ade 1 bantal spongebob yang aku taruk kat opis. Spongebob ni yg die siap ade kaki ngan tangan sekali. Sungguh sedap untuk dibuat alas belakang.
Tapi aku syak la spongebob ni ade peminat.

Sebab, setiap hari aku dtg opis mesti spongebob aku dok atas meja sambil sandar kat computer while dangling its legs. Amboih2..boring gak nye asek dok atas kerusi jek :P
Tapi tadi masa balik lunch..spongebob dok atas meja gak..tapi harini die buat stunt.
Kepala bawah, kaki atas.
Lucu pulak aku tengok. Jadi kat sini aku nak ucapkan tq kat peminat spongebob tersebut kerana berjaya membuatkan aku ketawa setiap hari dtg opis :D. Agak bermakne la jugak idup aku berkije kat sini..ecewah..

-------------

Sabtu kene servis kereta, dah buat dah appointment ngan Perodua.
Jumaat cuti, jadi cadang nak cek tayar la..asek kempes je tayar itu..ke sebab aku dah naik 17kilo nih??
oh tidak..

9 comments:

{ uMy } said...

muke laila otai XD~

Azie Nazri said...

Maklang Azie has been asking about Laila everyday since March hehehe.

Welcome atlast. tak sabar nak jumpa!

Besnya ada spongebob teman kat ofis. Nak bawak gakla temankan kat klas. :p

nad said...

umy: ahahaha tu laa.. :p

maklang azie: azie kalau gi tengok laila kem salam everyone k? dont think i can go..huhu..

ahaha spongebob mmg peneman setia, sile bawak gi klas okeh? hehe

mieza said...

mesti bapak2 budak tu yg buat tu kat opis hehe..

eh cam sama je kes kita sal keta..sabtu ni pon nak bwk servis..tayar pon mcm dah tade grip..huhu..

nad said...

nad: a'a ye kot..diorang je berpotensi utk menyukai spongebob kui kui

tulaa..tatau apsal ngan tayar ni..mieza gi servis katne?

ciPuding_7 said...

macam cerita apa yer ada nama camni..
bkn pontianak harum sundal malam tu ke?
crite ape eh..

nad said...

eh ade ek? hehehehe x pasan pun..kalau ko ingat kang update aku ek :p

Cikpid said...

uih..ntah2 spongebob tu gerak sirik..hahahha..baby tu muke grg laa..hahahha..

nad said...

cikpid: hahah tu la..ade yg kate muke otai lah, gengster lah :P
tapi comel, baru 1 hari dah pandai pandang camera hehe