Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, April 07, 2009

Makan2 bersama The Anak Daras

Huh..baru balik dari lunch kat Mak Teh bersame beberapa warga exMMU yg berkije kat Cyberjaya nih.
...hehe 3 org je pun, me, Mieza and Fy. Sepatutnye Wan ngan Aini pun join, tapi di atas beberapa masalah teknikal diorang ni x dapat hadir..takpela..lenkali plak okie.

oh..lupe nak amik gamba..(lepas ni takleh lupe bawak kamera ok)
sakan asek dok borak pasal macam2 bende speshly pasal kije la kan..
dulu mase kat mmu borak pasal studies la, boyfriend la..kawan2 laa..skang ni, dah masing2 dah besoo panjang, maka topik berubah ke topik kije dan..topik 'kawen'.
Bab baju kawen, bab proses nak kawen, bab hantaran..hmm teringat masa2 yg sungguh seronok dan time2 tengah excited nak kawen dulu..hehe
oh btw fy, kad kawen kamu sungguh cantik..thank uuu

Hmm lepas ni mesti berubah ke topik 'pregnancy' pastu topik 'anak2' plak ye kawan2 (dalam 2-3 bulan lepas kawen dah bleh start sembang pasal topik pregnancy lak kot?? hihi).

Welcome in advance to the club :D

Fyi, diorang 2 org ni nak kawen dah bulan 5 ni.
Aku plak maybe mase tu dah tgh confinement kot..uuu x dapat pegi..sedih tau..
Ramai plak tu kawen bulan 5..dengki..dengki..

.......

Jutaan tahniah kepade Safiyah (my SIL) kerana baru je melahirkan sorang baby gurl pada 5 April 09 harituh, dengan berat 3.2kgs..
Masa scan tuh berat baby dah 3.6 sebenanye, tapi bile kua 3.2kgs ajok..
takpelah, asalkan baby and mummy sehat, alhamdulilllaaaahh (ee x sabar nye nak dpt baby sendrik hehe)

Dengar cite nak bagi nama Laila Maria..tapi lom kompem ek? k, nanti dah kompem btau kitorang ek..nnti kitorang update lagi.

Gambar pun x dpt lagi..tapi kompem lah secomel ibu dan bapanye dan juge 2 org kakak dan abgnye yg sangat comel, nakal dan manje..

(nak gi Perak, tapi encik yeh takut nak bawak..takut isterinye ini terberanak dlm kereta..kui kui)

................

Ha bab bidan, alhamdulillah dah dapat..rupenye ade jugak bidan yg dok area Putrajaya yang tak overcharge..I loike ;)


4 comments:

mieza said...

lajuuu betul update hehe!
in one way cam bes gak keje kat CJ ni ek.

Azie Nazri said...

rasanya dah konfem nama Laila Maria.

tak sabar nak jumpee!!

:D

nad said...

mieza: wahaha itu la..kite ramai kawan2 sebenanye kat cj nih hehe

azie: kaknad dah dpt gamba die, nanti kaknad update. azie nak gi tgk bile?

Fifi Amkhaiz said...

ouh, tks nad! ;)

im so wish u can come to my wedding. tp takpa, fy pon x sabar nak tgk ur baby!!!

btw, hope everything goes well with u okay dear!