Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, March 19, 2008

At random

1.Lame x update. Payah la nak update pakai hp, letih jari jemari aku.
2.Baba kate dlm minggu ni internet bleh pakai dah..bleh caye ke?
3. Aku x dpt wat lg segale tag yg dah ditag kat aku..aku xde buku best lg la kat rumah.
4. Tengah cari prosedure utk translate buku omputih ke bahasa melayu..ade prosedure ke?
5. Ramai org tanye aku wat ape kat mesir. Aku jwb, wat bodo haha. Ternganga sume org. Ye la..tgh pk la ni huhu
6. Abang kate kene start wat plan utk at least 5 tahun. Aku jarang la buat plan..cemane tah ni. Hmm ni pun tgh pk lg.
7. Byk la kene pk. Dah kawen mmg camtu.
8. Nasib baik dpt hasben baik. Semoga selamat dunia akhirat.
9. Cita2 jangka masa pendek: berani berbual dlm bhs arab dgn maccik2 di pasar. Stakat 'bikam?' bleh la aku. Lps ni nak blaja mintak kurang 'khamsah gnih? Thalathah gnih mumkin?'
10. Kene urus bab bisnes cepat2.
11. Aku hepi.

2 comments:

Cik AnGaH said...

salam nad..
nik fatimah dah slamat due last monday, baby girl..
aku doakan ko plak..
hehehe...
jgn lupe bgtau eh... ;p

nad said...

salam, huih pantas nye nik..bile minah tu kawen ek? hehe angah, ko doakan je la aku..bile dah ade ape2 berita nnti aku announce :P ceewahh