Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Sunday, March 30, 2008

Nak pelangi tak?

'Kadangkala Allah hilangkan mentari, dan Dia datangkan guruh..kita menangis, mencari..mana mentari pergi? Rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita pelangi yg indah'

msg yg aku dpt dr Fina sumwhere last year, sblm aku kawen.

Mekaseh..aku dah dpt pelangi tu..alhamdulillah, syukur :)

Aku doa bg sume kwn2 aku pun dpt jugak pelangi yg cantik cm aku dpt.

Cume kdg2..manusia ni x pernah nak cukup dgn ape yg die ade kan?

Tp bagus jugak ade sifat camtu..semoga kite sumer menjadi org2 yg gigih berusaha utk yg lebih baik.

Wahai aku..please be a better someone tomorrow.
Insyaallah..

Jom tidoq! :D

7 comments:

Anonymous said...

Nad...mangalir air mata aku baca ape yg ko tulis...

Nad said...

Ha? Anonymous ni sape?

Anonymous said...

aku la fina....

Lina said...

'Kadangkala Allah hilangkan mentari, dan Dia datangkan guruh..kita menangis, mencari..mana mentari pergi? Rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita pelangi yg indah'

aku xpaham.. pekata ko pahamkn aku.. hehehe! otak jd jem sekejap.. lately aku rasa sgt kosong dek kerana 1 peristiwa tuh.. wat takat ni aku shared dgn ati sniri.. hehehe! gilakah aku?

nad said...

Fina..ko ok ke skang? tq bg aku msg tu dulu :)

nad said...

lina, stengah bende mmg kite xleh share ngan org..tp ade yg mmg patut diluahkan, cume kene cari org yg betul2 bleh dipercayai.

tp psl kate2 tu..aku pun tak reti nak terang. Cuma yg aku nak kate, kite kene bersabar la ngan dugaan2 yg dtg. Satu mase nanti kite akan hepi jugak insyallah :)

Lina said...

aku pun harap dapat alami perkara yg happy.. wat takat ni kebanyakan yg aku wat plastik..pura2 xda pape tp sbnarnya dalam ati.. tuhan saje yg tau.. xbest sgt!