Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, February 23, 2010

Nak kije..

My little munchkin 'Adam' :)
Alhamdulillah..

Minggu lepas and minggu ni dapatlah 2-3 interview invites :)
Tapi tu lah..ade 1 company ni aku mcm nak jugak la kije kat situ..banyak faktor la yg buat aku rase nak ni..antaranye is good benefits, very good (gaji mungkin lesser than what i asked for..nvm)

And kalau dapat, Insyallah aku nak puasa 2 hari, belanje my family makan kat Saba' Cyberjaya and my dearest kat Kenny Rogers once I got my 1st payslip.
Kire nazar lah tu kan? hehe

Kalau dapat kije ni, Insyallah I can get my life back in order...tlg yeh ape2 yg patut kan.
Walaupun company xde duit..at least aku ade jugak income..amin..

Korang tulung doakan sekali ek..
Mekaseh :)

4 comments:

mieza said...

company mana ek tu nad..good luck ek!!

iEfa said...

dudlak nad...nad horse adam men tuh kt umah ko ke kt playground....
anak aku sebuk nk horse cemtuh...

ko duk cyber ker nad...?

nad said...

meiza: start with the letter 's' and ends with a 'y'..huhu
pipah: kat rumah adik ipar aku..ha kalau nak leh order kat akak ipar aku kat uk..

aku kat putrajaya ni..

beba said...

leh ke order? hahaah..nak gak..kalau tak berapa mahal la... :p