Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, November 24, 2010

Contest Teka Kereta

Owner Contest :D

My follower ID : nad az
Saya teka: Toyota Yaris - Super Red!
Link kereta tersebut: http://www.toyota.com.my/yaris/gallery/

Haha bajet betul jek, siap bg link toyota..kihkihkih..

Senang je contest ni, menarik lak tuhh..sila visit blog faryza k utk join :)

Syarat2 nye...
1) Jadi Follower diblog .::f@ryz@::. dan .::f@ryz@ Contest & GA::.
2) buat entry ringkas tentang contest ini
4) letak pic mama yg cun bersama kereta tu dekat sidebar anda juga
3) Dlm entry wajib ada pic dekat atas, jawapan dan id follower anda. pastikan ada link back ke entry ini. (dlm entry ye semua ni bukan dlm komen)
4) Tinggal komen link/ url anda dekat entry ini sahaja
5) Hanya sekali tekaan sahaja ... bole?? huhu
6)Tarikh tutup 28 hb nov 2010.

hadiah untuk 2 kategori:
kategori pertama :
1 ) jawapan paling tepat dan cepat.
kategori kedua:
1) follower ke 100.
2)follower bertuah by random number.

Jommmm!!

7 comments:

Faryza said...

emm dlm blog faryza ada jumpa id follower nad.. dlm blog contest sy tak da laa.. update ye. tq..

Nadiah Azharuddin said...

hi! hehehe dah betulkan..nnti tlg cek k? tq!!

Faryza said...

ok. lulus.. good luck..
psstt tgk tag kawan2... n link tu..

nad said...

mekaseh!! ha sile2 :D

Cik AnGaH said...

nad..

**tetibe nak citer lain kat comment box ko nih! heh.. ;p

huuu...ko dah preggy yg 2nd eh???
baper bulan?? bile due?
huuu...adakah aku ketinggalan walaupon di zmn IT ini?
nway, CONGRATS nad!!!

wahhh..nampaknya bdk2 kls amal ko,mira n tugiman bakal dpt 2nd anak dah! TAHNIAH!! TAHNIAH!!
banyak anak menakan aku nih! ;p

nad, ko tak link blog aku eh?
sile link! =)
aku slalu folo blog ko...tapi jarang tggl jejak...
nad...congrats again ya!

nad said...

angah: oit aku dah link ahhaahaha
haaaa??? tugiman pun?? bukan dia br dapat ke? gile maju..wakakakaka

fyi, aku dah 6bulan pegnen ngah..due bulan 3..apsal ko tatau lg ni? wakaka

anak en lee said...

nad,

huhuu..ye..tugiman mmg maju ok!
anak 1st beliau baru 6 bln (ni beliau yg sndiri bgtau aku ye!) =)
rezeki beliau..hehe.. =)

aku kan x berapa nak slalu bukak tenet kat opis! (gile gigih keje..ahaha..)
nad..aku doakan ko dipermudahkan bersalin nnti tau...

keje kosong di sini?hehe...
jadi tutor/lecturer amat digalakkan laa..tp dlm critical field mcm accounting,finance,law,early childhood,IT..
sila hantar resume...hehehe.. ;p