Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, December 02, 2010

Aku nak burger ni!!

guacamole bacon burger - Carl's Jr

Tadi gi bloghopping pastu masuk blog si Peah. uh -oh..aku x penah try pun burger ni..tapi gambar tuuu...gambar tuuuuuuuuu....sangat gambarlicious Dellicious okeh!!

Abg kat Kuantan, pagi td dia msg suh teman dia gi opis hari Sabtu..dia kate nanti dia belanje makan..
Ha..sebbaik opis dia sebelah OU!

Carl's Jr..nantikan kedatanganku hari Sabtu okeh!! Sape nak join aku jom aa..aku rase aku dah tahap mengidam ni..wakakakaka

huh..x pasal free2 je aku promo Carl's Jr..haha

8 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bacon?? bukan daging ba*bi salai kaa ??

peah said...

pegi jgn tak pegi...nie fav burger aku....nnt aku pas voucher fabulous mom 15% tuh kat ko, time yeh keje kat opis, ko gi le fabulous mom kat TTDI....

Puan e.l.i.s.s.m.i.e, adalah sgt tak logik utk fastfud di mesia menyediakan babi as a menu....di malaysia, bacon is a type of meat yg dipotong nipis dan digoreng garing....

nad said...

betul..beef bacon, chicken bacon sume tu lain dari bacon yg babi tu.

jangan risau k :)

peah: bukan ke kite janji nak gi fabulous mom sesame??

peah said...

tadik sy pegi mkn burger ini lagik...huhu....nyum...nyum....

Anonymous said...

aku punnn!! ahahahahahahaha nape x jumpe ko?

beba said...

dah pernah makan and not loving it..hehehe..sorry puan peah..

dlu pon pergi sebab peah yg nak bergether2 kat Carl's Jr.

peah said...

eh, pasal ko pun bole tersesat kat cni beba??? huhu....ko cume minat prosperity burger jerk....

nad said...

beba: tp aku suke!! prosperity kurang..tapi burger mcD lain pun aku hantu gak

peah: nnti aku bawak carls jr masa ko dlm pantang..hahaha