Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, March 09, 2011

Baju baby gap!

Adam pakai baju Baby Gap 3T

lagi 3 baju Baby Gap untuk Adam

Sebelum ni mmg dah pernah beli..cantik,mmg sesuai lah baju ni ngan budak2. Rasenye sbb cutting dia fit so budak2 yg selekeh2 ni nampak kemas je la kan bila pakai..nak bawak jalan2 pun x segan sbb smart dah..

Kali ni beli kat Liyana@babyibu. Secara jujurnya, material baju kali ni better than the first one bought. Yg first tu beli kat org lain..and yg kali ni punya siap ade plastic Baby Gap lagi..impressive :D dan yg paling penting, Liyana punye batch lg murah dr yg first beli haritu..

Tapi this time arnd saje la beli 3T punye saiz wpun nxt mnth br Adam baru 2T and bentuk badan Adam ni jenis kecik molek..saje nak tgk size..
Ok jek pulak mamat ni pakai..hehe..so lepas ni bleh beli yg 3T punye lagi, biar tahan lama sket eheh..

Thank u Liyana! I Like :D

p/s baby gap murah ni nukan ori kot..tapi elok je Alhamdulillah :)

3 comments:

ida_F said...

wah, akak pun tidak terlepas jangkitan shopping 'atas talian' walau tgh pantang..seawal seminggu lepas bersalin dah beli nursing tshirt.. hehe..

BabyIbu said...

tq for the review. nanti beli lagi ye :)

nad said...

kak ida: hahahaha tu laaaaa jenuhhhh nak save :P

liyana: ahaha insyallah