Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, March 10, 2011

Lamaze Caterpillar - Hadiah Birthday Adam n Erfaan

Satu utk Adam, satu utk Erfaan :)


Menan ni dibeli online daripada Nad@AlmarikuBundle OfToyz. Beli memule sbb saje la nak bagi hadiah kat Adam n Erfaan..tapi pk2 balik, baik bg masa birthday Adam terus kan? Haha..jimat duit poket :P

Brand dia Lamaze, tapi harga cukup baik..speshly bile dah beli 2 dapat lak diskaun, Alhamdulillah :)

Pagi tadi parcel ni arrived, and bile tgk kualiti..sangat2 laaa puas atii nyee..rasa mcm nak bagi Adam main skarang jugak! hahaha..lagi2 plak si Nad mcm nak buat contest..i like :p

Takpela kot? tunggu pindah rumah baru kot? haha

Kalau korang rasa2 nak beli menan utk anak2 ke anak sedara ke..utk aku ke..wakaka..bleh la masuk fb Nad kat sini

Have fun shopping!! :D




Uh..dlm bulan ni main sampai..nak kene start bayar maid dah..sile jgn belanje dah ok? haihh..tapi nak sauna pants..cemana tu? haha

4 comments:

mamaqari said...

nad nk pindh dr mana ke mana ni?

nad said...

izzah..dari p8 ke p10 je..kuangkuangkuang

ida_F said...

nad, sila jgn menguja org lain utk membeli lg (best plak tgok).. siap letak link blogshop lg..huh

nad said...

kak ida: hahahahaha bestt..owner dia pun x eksyen pastu caterpillar tu siap ade bunyi2 lagii kehkehkeh :D harga kat kedai RM70..