Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, March 24, 2010

Adam xmo susu

I've been like 1 week working kan?
semalam bibik kate adam xmo susu..instead dia selak2 baju bibik..ala sian..

cemana ni?
any ideas on how to teach a baby to drink frm the bottle??

dah cuba letak susu dlm cup, dlm srynge,dlm bottle yg ade straw tu, sudu..tapi still taknak..
kalau ade tips tlg btau ek?

fyi.currently dia minum dutch lady langkah2.

work wise..ok lah..very2 busy but alhamdulillah :)

3 comments:

iEfa said...

adaam fully bresfeed eh mase ko tk koje...

cobe ko rase susu tuh manis sgt tk...klo manis try cair kan bancuhan....

klo tk try anmum orginal...

maisarah lu die rtknk enfalac sbb manis..kasi anmum dier mnm laa...tp still tk byk laa..but atleast tk refuse sgt laa klo suh mnm..tk sure taubtul tk

nad said...

aku x bfeed exclusively..tapi agak 80% gak la aku bfeed huhu..cume x leh pam..tatau nape susu x kua

oh dutch lady tu mmg manis pun..nanti pasni aku try anmum ori tu..tq pipah..hopefully die nak la kan..

nurulmajdi said...

nad, need time kot nak bg dia bottle. masa akak dulu, bg nenen dulu, tgk dia dah syok, tarik pastu bagi bottle. agak kejam sikit. huhu..

kena few times jugak, sbb dia baru nak adapt puting baru. hehe..

good luck anyway.