Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, June 16, 2008

Bored - Home alone

Me with Makteh at Alor Setar,Kedah


Abang had to go to Azrils' for a while..so I'm left bored at home. Ala rumah die 2-3 tapak je dari rumah aku ni, tapi bile abang takde kat rumah, aku automatically jadi bosan..nak main dengan ikan, ikan tu pandai makan jek. Tapi ikan aku ni best tau..bile aku wiggle ibu jari kaki aku die pun ikut wiggle jugak :p comel!! ke sume ikan camtu??


Hmm..ni internet dah ade balik selepas 2 hari bengong, tapi aku takde idea lah

Just a few things to update:
1. Aiman had to wear glasses due to astigmatism (probably since born) - confirmed by encik Eye Specialist. Happy when I said he'll be as handsome as Abg Yeh :P

Aiman and AbgYeh dia



2. Aiman terpilih untuk masuk Tarian Zapin and Football. Yesterday they performed Zapin for one of Unikl's anak angkat event at Putrajaya.
Owh..Aiman is my li'l brother age 9, Darjah 3
3. Anisah's birthday is coming but I can't remember if it's actually 18 or 20th June hehe
4. Aku ter'miss' mother's day and father's day. Baru terperasan pun lepas blog hopping kejap tadi..takpelah, promise I'll make it up next year..boleh beli hadiah best2 sikit untuk our parents kan :D
5. My 'berpantang' end date will be 8 July, which is Abang's birthday!! :D Yay, boleh celebrate best best!! Boleh makan icecream and minum juice mangga and makan grapes and buah peach yg macam2 kaler tu!! wuhuuu! :D
6. Yeh's parents might be coming here 2nd Raya..My parents? Not sure yet, My Mom is still pujuk2 My Abah, and might be using Aiman to pujuk next :P But I dont really mind lah, price for everything has shoot up..I don't want my parents to susah2 save up just to come here, nanti tak best. Tapi kalau they can come of course lah better jugak :D
7. Finished watching Full House and My Sassy Girl + Windstruck..sume cerite lama tapi baru nak tengok. Malam ni tammoh tengok cerite Korea lagi, nak tengok cerite omputih ke jepun ke indon ke cina ke melayu ke kan??

Pastukan, rasa mcm lagu ni best walaupun takde kene mengena dgn ape2..
Tapi aku suke agnes monica..so enjoy ok!




p/s : ni gambar anak Fa yg aku kate nak aplod haritu :D


Muhammad Ariff Hakim - Anak Fa (Fadzliatun Ummi Khurairah)

1 comment:

mieza said...

eh fa dah bersalin yeee...
time flies so fast..