Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Saturday, June 14, 2008

Internet takde pulak

Harini internet tak ada pulak..Mungkin tak stabil lagi kot..takpelah..

So harini datang cyber cafe, tujuan..takde tujuan sangat pun :P


Then masa tengah online ajar Sabeera untuk tukar layout..tapi aku lupe nak suruh die save existing blogskin die..huhu kesian sangat kat die widgets sume hilang. Last2 die tukar balik ke original template..huhu rasa besalah gile.


Pasal masalah widgets ilang ni dah banyak kali jadi kat aku, baru ni pun jadi gak..mase tukar template kat yeh pun aku lupe gak..haiyyak..agak2 nak kene buat ape bagi kuat ingatan sket ek? hehe


Hmm..pastu tatau dah nak tulis ape..


Ooo..semalam kawan2 yeh datang rumah..ade 2 org yg dtg dari kaherah tengah amik masters..yg lain2 tu jiran2 sebelah rumah yg mmg biase datang dan berjalan2 bersama2..


And oleh kerana dewang dah order Nasi Briyani, maka kitorang pun buat la nasi briyani, tembah dengan caramel, air strawberry dan buah apple.


Uih..seronok gile tengok dewang makan bertambah2..caramel pun abis..sume pun abis alhamdulillah. Cume kitorang terlebih budget untuk nasi, jadi bagila budak2 tu bawak balik utk makan kali ke 2, 3 dan 4 dirumah nanti :P


Hmm..ape lagi ek?


Okla..meh aku post gambar kat alex la once upon a time ek









Hehehe biasela..sawan camera :P

Enjoy!!



















3 comments:

Azie Nazri said...

alalala comelnyeee. hehehe.

gamba keempat tu kan, muka kak nad ada macam sabeera skit la! :p

poonz said...

hah... mmg komfem sawan..
hahahaha..

nad said...

azie: hahahahah ye ke? ade ke? :P

pa'ah: tu aa kan :P ..sawan kamera sejak dahulu kala