Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, September 05, 2008

Happy bday Hawa Liyana!



Ye..ini gambar kawen mereka (Hawa & Shah) yang aku lambat post kat blog :p
Tapi pic ni pun aku curik je dari frienster si Hawa Liyana neh ha.
Dan skang die dah pun peknen nak masuk 3 bulan..dan sedang teruk morning evening dan night sickness. Kesian die..tapi walau ape pun..Happy Birthday Hawa!! :D

Menu berbuke tadi buat simple je. Nasi putih+Chicken Jalfrezi(Pakistani Recipe)+popadom+bergedil+ayamgoreng.

Alhamdulillah..kenyang :D

-------------------------------

Berduakah lebih baik? hmmmm........

6 comments:

che poonz said...

ooo.. dah kawen rupanya dia..
btw, hepi besday gak..
wahai rakan sekolej..
ahaks!

anak en lee said...

nad..
aku telah mengemailkan mohon pertolongan pdmu..
aku email kat norll_uiks tu..
sile bantu..

nad said...
This comment has been removed by a blog administrator.
nad said...

pa'ah: aku tengkiyu bagi pihak hawa lah ek..sbb tatau die bace x blog aku hehe

angah: uih mohon pertolongan berbentuk fi'il amar!
heh..x dapat pun mail.

shai said...

dak hawe ni patut jadi model... gile tak ramai leh wat pose ni...

nad said...

ahahahahahah nanti aku btau die :D