Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Sunday, September 07, 2008

Happy Birthday Munira Azman!

From My Wedding Picture ( Elyas & Nadiah )

Happy Birthday Mun!
Yang mane satu Mun? Tentulah yang pakai kebaye putih yg berdiri sebelah pengantin tuuhh.
Opps..yang pakai suit sebelah pengantin lelaki tu nama die Lan. Lan die cume partner business Mun je ek, no gossip2.
Mun ni masih single, tapi nak tau ebelebel ke tak..sile tanye tuan punye badan okeh?
Mun pandai buat muffin tau..tak cayer cuba la rasa muffin Mun buat, sedapp!

Tengkiyu Mun jadi kawan aku sejak skolah menengah sampai la skarang, one of my BFFs, peneman aku bile kua ngan yeh, pengapit aku time akad nikah and kenduri, photographer aku, antara org kuat masa kenduri aku haritu dan dan dan..(banyak sangat ni nak tulis)

Mun, aku mintak maaf banyak2 tak dapat nak sms awal2..tetibe takde kredit, leceh btol.
Takpe Mun, ni khas utk ko:


Khas Untuk Mun


Awan berarak ceria tiada titisan hujan,
Pohon melambai tanda sokongan,
Kususuri perjalanan bertemankan senyuman,
Dihari lahirmu sahabatku,

Dedaun berguguran,
Membuktikan kedewasaan,
Walau tanpa madah dan hadiah,
Namun cukup untukmu sekadar ucapan…

Selamat Hari Lahir,
Iringan doa kuhulur,
Bersyukur kepada-Nya,
Atas nikmat usia,

Awan berarak ceria tiada titisan hujan,
Pohon melambai tanda sokongan,
Dihari lahirmu sahabatku,

Usiamu ibarat mutiara,
Tiada berganti lagi,
Hiaskan iman bersulam taqwa,
Agar sempat menuju haruman syurgawi,

Selamat Hari Lahir,
Iringan doa kuhulur,
Bersyukur kepada-Nya,
Atas nikmat usia.


Cewah! Nyanyi jangan tak nyanyi :D
Mun Mun..Semoge panjang umur, dan dirahmati Allah selalu.
Oh, pinjam tagline Pa'ah.
Moga ditemui apa dicari..ehems :)

Walaupun kitorang ni jauh beribu2 batu, tapi kitorang setiap hari doa untuk ko.
Be strong always..wa caya sama lu!

:)

p/s: Mun..aku mintak maaf banyak2 kalau ade salah silap..speshly pagi lepas kenduri kat putrajaya tu. Aku ngan Yeh bangun lambat dah nak gi honeymoon (siap terlepas flight :P)..pastu x sempat nak cakap babai dan tengkiyu kat ko yg tengah tido. Sian ko bangun2 aku ngan yeh dah tadde..
Sorry Mun!! Tapi Tengkiyu sangat for everything! :) And I really mean..for Everything :)

-------------------------------------------------

Semalam kitorang bz tengok Cakde! (cerite hindustan), sedar2 je ade lagi 1 jam nak berbuke. Nak dijadikan cerite ayam daging sume habis..terpakselah siap2 gi tengok kot2 kedai bukai. Uh..kompem tutup..masetu rasa mcm nak buke KFC jek, tapi bas pulak takde.

Then teringat..eh minced meat yang beli buat Bakso haritu ade sikit lagi..pasta pun ade..
Terus rush balik rumah buat spegeti! Lenyek2 pisang, buat cekodok plak!
Uh..walaupun pelik, spegeti dan cekodok pisang..tapi kami tetap kenyang dan gembire :D Alhamdulillah!

Hari sebelum tu buat daging masak merah ngan kerabu mangga. Kerabu Mangga tu yeh yg buat..1 mangkuk tu abis skali makan kitorang 2 org! Best gile!

Moral of the story: Jangan nak tengok cerite hindustan 2-3jam nak berbuke okeh!

2 comments:

aula said...

thank you... thank you so much. tak tau nak cakap ape dah.. ni kira trend baru eh, memasing wish birthday kat blog bersama story2 yang menghibakan... huhu thanx again nad...

nad said...

:D
was not meant to be 'a trend', started it to let you ladies know how much our friendship of me, u, shy & tim means to me,

yours truly
:D