Erfaan's First Birthday ticker

Lilypie First Birthday tickers

Adam's Second Birthday ticker

Lilypie Second Birthday tickers

Saturday, September 27, 2008

Proses pembotakkan rambut berjaya!!

Yes!!
Husband aku dah kembali kebentuk asal menjadi shaolin the 2nd!! I like :D

Walaupun dah 2 kali aku tulun2 membotakkan rambut nih..aku still x pandai lagik gune razor tuh..tapi ade la improvement sket..
Takkesah la kan kan? Lama2 pandai la kan?
Asalkan end result die ok kan? (walaupun dlm proses tu penuh dgn 'ouch!', 'aa abis tarik rambut abg!!', 'takut la kawan2 abang gelakkan abang', dll) :D

Hmm..
Orang dah ramai start balik kampung. Family aku pun nak balik Kedah Isnin ni.
Bestnye!

Oklah..aku ucapkan selamat hari raya lah untuk semua ek?
Makan ketupat ke, lemang ke, kuih raya tu ke..ingat2 la same kat kitorang ni ehh
hik hik

Korang, masuk la sini :

Kad Raya untuk korang

Selamat Hari Raya..Maaf Zahir dan Batin ye sume..
uh uh..syahdu..

4 comments:

che poonz said...

wawawa..
dah jadi barber yg berjaya ko skrg..

selamat hari raye nad & tokyeh..
jemput la mai umah..
makan kue tat..
hehehe..

ummi said...

Nad,

kak opin dulu pun cam tu jugak. Nanti lama2 pandailah!

Sama2lah kita berkampung di perantauan raya ni.

Selamat Hari Raya Aidil Fitri untuk nad dengan yeh. Jangan tak tau best sebab dapat raya berdua. NAnti dah balik malaysia mampuih..sebab dah kawin dah kerja kena bagi budak2 duit raya!! lagipun tak merasa raya berdua lagi dah!!

nad said...

pa'ah: ahahahaha barber la sangaatt :P ko mmg raye kat shah alam ke aa?

kak opin: yeyy..ade geng! hehehe
a'a meh meh kite berkampung..

selamat raye aidilfitri untuk kak opin, abg jamal, sabeera, sumrah, syameem dan seif jugak hehe :D

haha btol2..
tahun ni takde duit raye ye budak2..makngah ngan angah lom kije lagik hehehe

13may said...

Selamat hari raya...

thanks for visiting my blog :)